Onderneming van het Jaar

Car Care Total is genomineerd voor de titel Onderneming van het Jaar van de gemeente Kampen.

Nominaties voor Business Event gemeente Kampen bekend

Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Robert Jan Tjeenk Willink, zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Kampen bekend gemaakt. Uit ruim veertig kandidaten heeft de jury de volgende genomineerden benoemd.

Categorie MKB en Detailhandel:

– Car Care Total – Peter Steen, Sjoukje Steen en Erik Slijkhuis
– Uitvaartverzorging Siebrand-Koper – Brenda Siebrand-Koper
– Maatschap Gebr. Vahl – Andre Vahl, Dries Vahl en Kees Vahl

Volgens juryvoorzitter Robert Jan Tjeenk Willink zijn dit allemaal topbedrijven en allemaal winnaars. Samen met de overige juryleden; Pieter Treep en Kees van den Berg, stond hij voor de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen.

Voordat de jury de kandidaten kon beoordelen, heeft een zogeheten voordrachtcommissie, bestaande uit Heinze de Vries, Marco Joosten, Evert van Dijk, Sale Wiersma, Erik Jan van Oort, Knillis van der Schaaf, Sandra Koning, Johan van de Kolk, Korry Bos en Fre Helleman, uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen.

Het Business Event gemeente Kampen vindt 21 mei a.s. plaats in de sfeervolle Stadsgehoorzaal in Kampen, de presentatie is in handen van de TV persoonlijkheid Humberto Tan. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de drie verschillende categorieën. Hoofdsponsor Rabobank IJsseldelta reikt die avond nog een speciale Rabo Award uit.

Lees hier het nieuws

2 Reacties

21 april 2012 om 08:04

Ik kom al vele jaren bij Car Care Total voor het onderhoud van mijn auto. Tevens wordt elk jaar mijn auto perfect gepoetst en ziet er dan weer als nieuw uit.

De service bij CCT is erg goed. De mensen hebben echt verstand van zaken en zijn 100 % eerlijk. Iets wat je niet overal tegenkomt.

Ik vind het dan ook terecht dat CCT is genomineerd voor onderneming van het jaar 2012 in de gemeente Kampen. Van harte gefeliciteerd met jullie nominatie.

Ik woon in Rotterdam en maak graag de rit naar Kampen voor mijn onderhoud en poetsbeurten.

Sjoukje, Peter en Erik…jullie zijn TOP !!!

Edwin Meijerink zegt:

Beantwoorden
19 maart 2020 om 17:49

Alweer ontzettend goed en snel geholpen. Rammelende geluid aan de rechter voorkant van mijn auto. Half uurtje werk en probleem verholpen! Tussendoor nog even een handremcheck. Erik, echt top! Ik raad iedereen aan om hier je auto naar toe te brengen. Men heeft verstand van zaken en ze proberen het voor de klant altijd zo voordelig mogelijk te doen. Echt top service!

Schrijf een Reactie

Fields with * are required