Car Care Total levert een nieuw TOP product, namelijk FLON4000 Gloss Protection

FLON4000 Gloss Protection is een unieke lakveredeling op basis van PTFE voluit “poly-tetra-fluor-ethyleen”. Dit beschermt de lak van uw auto tegen UV-licht, zure regen, pekel en straatvuil.

Polytetrafluorethyleen bevat het laagste wrijvings coëfficiënt van alle vaste stoffen en kan extreme druk weerstaan. Het is nagenoeg chemisch resistent en kan een hitte verdragen tot +260°C.

Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak, daar deze bovenstaande eigenschappen niet bezitten.

Het FLON4000PTFE molecuul is nanoscopisch klein, kan hierdoor diep in de poriën van de lak dringen en is dus goed voor een jarenlange hechting met de lak.Nadat de lak een speciale voorbehandeling heeft ondergaan, zal het FLON4000 PTFE molecuul mechanisch in de poriën van de lak worden gemasseerd.

Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak en kan vervuiling nagenoeg geen kans krijgen zich te hechten. Met een FLON4000 behandeling is de lak niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans.

GlansGarantie

Nadat wij de behandeling hebben uitgevoerd, wordt uw auto aangemeld door ons bij het hoofdkantoor van FLON4000. Hier worden de gegevens verwerkt en wordt u het officiële garantiecertificaat per post toegezonden. Na ongeveer 12 maanden ontvangt u een “reminder” voor de jaarlijkse glanscontrole.

U kunt een afspraak maken met Car Care Total. Ons telefoonnummer staat op het garantiecertificaat, op de reminder, alsmede op deze internetsite onder de button “dealers”. Voor een goede en accurate afwikkeling van de jaarlijkse inspectie, adviseren wij u het garantiecertificaat mee te nemen.

Onderhoud

De kracht van FLON4000 zit in de eenvoud. De lak van uw auto krijgt een uiterst hoogwaardige PTFE glansbescherming, die nagenoeg onderhoudsvrij is. Regelmatig wassen van uw auto met de FLON4000 GlansShampoo volstaat voor een optimaal resultaat, ook na vele jaren.

Hoe te handelen bij lakschade:

 1. Meld de schade bij uw FLON4000 dealer
 2. Neem contact op met uw schadespecialist
 3. Neem uw garantiecertificaat mee
 4. Uw schadespecialist handelt de schade verder voor u af
 5. De meeste verzekeraars vergoeden een FLON4000 lakveredeling

Was advies

 1. Auto grondig afspuiten
 2. Wassen, liefst met de hand
 3. Wassen, met FLON4000 GlansShampoo
 4. Regelmatig het waswater verversen
 5. Alle zeeprestanten goed afspuiten
 6. Auto drogen met een niet krassende MicroFiber doek

Attentie:

 • Bij gebruik van een hogedrukreiniger, straal niet recht op de lak richten
 • Schuin wegspuiten en minimaal 30 tot 40 cm afstand houden
 • Gebruik geen afwasmiddel, of groene zeep
 • Gebruik geen wax- of glansbeschermers
 • Bij regelmatig gebruik van de wasstraat, kan er extra slijtage [wasstraatkrasjes] ontstaan aan het oppervlak
 • Wasstraatkrasjes en andere kleine lakbeschadigingen kunnen gecorrigeerd worden door uw FLON4000 dealer

Op een FLON4000 behandeling wordt een glansgarantie gegeven van 3 jaar, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Car Care Total is dealer van FLON4000