Onderneming van het Jaar

Car Care Total is genomineerd voor de titel Onderneming van het Jaar van de gemeente Kampen.

Nominaties voor Business Event gemeente Kampen bekend

Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Robert Jan Tjeenk Willink, zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Kampen bekend gemaakt. Uit ruim veertig kandidaten heeft de jury de volgende genomineerden benoemd.

Categorie MKB en Detailhandel:

– Car Care Total – Peter Steen, Sjoukje Steen en Erik Slijkhuis
– Uitvaartverzorging Siebrand-Koper – Brenda Siebrand-Koper
– Maatschap Gebr. Vahl – Andre Vahl, Dries Vahl en Kees Vahl

Volgens juryvoorzitter Robert Jan Tjeenk Willink zijn dit allemaal topbedrijven en allemaal winnaars. Samen met de overige juryleden; Pieter Treep en Kees van den Berg, stond hij voor de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen.

Voordat de jury de kandidaten kon beoordelen, heeft een zogeheten voordrachtcommissie, bestaande uit Heinze de Vries, Marco Joosten, Evert van Dijk, Sale Wiersma, Erik Jan van Oort, Knillis van der Schaaf, Sandra Koning, Johan van de Kolk, Korry Bos en Fre Helleman, uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen.

Het Business Event gemeente Kampen vindt 21 mei a.s. plaats in de sfeervolle Stadsgehoorzaal in Kampen, de presentatie is in handen van de TV persoonlijkheid Humberto Tan. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de drie verschillende categorieën. Hoofdsponsor Rabobank IJsseldelta reikt die avond nog een speciale Rabo Award uit.

Lees hier het nieuws