Garage

Wij zijn een universeel garagebedrijf, dit betekend dat wij reparaties aan alle merken auto’s uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor accu’s, banden en uitlaten. Daarnaast voeren wij ook APK keuringen uit. Bij Car Care Total is ook het onderhouden van uw auto in vertrouwde handen. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG.

Eerlijk en transparant

Car Care Total in Kampen is een merkonafhankelijk Bovag-erkend garagebedrijf met transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel. In onze open werkplaats kunt u ieder moment zien wat er gebeurt en wij berekenen uitsluitend de werkelijk bestede werktijd.

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven

U kunt met uw auto altijd bij ons terecht voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn in staat om van elk automerk ook het onderhoud te verzorgen en dat volgens de hoogste kwaliteitseisen. Omdat er is geïnvesteerd in moderne werkplaats- en diagnose-apparatuur en net zo belangrijk in goed getrainde medewerkers, is uw auto bij ons in goede handen.

Wasstraat

Onze wasstraat is een moderne installatie waar de auto doorheen getrokken wordt d.m.v. een kettingbaan Uw auto wordt door onze medewerkers bij elke programma altijd eerst voorgewassen voordat de auto door de machine gaat.U hoeft zelf niets te doen, u kunt alles aan ons overlaten. U kunt bij ons zelfs kiezen of u in de auto blijft of er uit stapt, de auto kan ook zonder u door de wasstraat.

Auto Poetsen

Daarnaast kunt u bij ons uw auto laten poetsen. Bij Car Care Total wordt uw auto professioneel gepoetst. Dit betekent dat wij uw auto weer als nieuw maken. Uw auto krijgt een grondige schoonheidsbehandeling, zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd.

Airco Service

Car Care Total is tevens het bedrijf dat reparaties en onderhoud aan uw airconditioningsysteem kan en mag uitvoeren. Onze CFK- monteurs zorgen ervoor dat het Airco-systeem op een milieuvriendelijke wijze met behulp van de ECOKLIMA Airco service machine zal worden behandeld.

FLON4000

Car Care Total levert een nieuw TOP product, namelijk FLON4000 Gloss Protection. FLON4000 Gloss Protection is een unieke lakveredeling op basis van PTFE voluit “poly-tetra-fluor-ethyleen”. Dit beschermt de lak van uw auto tegen UV-licht, zure regen, pekel en straatvuil.

Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak en kan vervuiling nagenoeg geen kans krijgen zich te hechten. Met een FLON4000 behandeling is de lak niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans.

Online uw banden bestellen

U kunt direct op onze website uw banden bestellen voor uw auto. Wij hebben het grootste aanbod goedkope autobandenvoor de laagste prijs. En maak direct online een afspraak voor montage!

NAP