Loading

Ertsstraat 12, 8263 BN Kampen

Telefoon: 038-3323003, Fax: 038-3335908

info@carcaretotal.nl

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Maandag-Vrijdag 08:00 - 17:30
Plan uw afspraak 038-3323003
Ertsstraat 12, 8263 BN Kampen

Our Services

Service

Motor Onderhoud

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu en schokdempers van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden gecontroleerd, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst of vervangen.

GROTE ONDERHOUDSBEURT

Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen van de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd. Indien noodzakelijk worden onderdelen vervangen. Bovendien zit bij de grote onderhoudsbeurt op verzoek een gratis APK-keuring inbegrepen.

With a Car Repair Service oil change, or any other service, you’ll receive a Touch® Courtesy Check. We’ll look inside, outside, under the hood and underneath the car, then explain the findings and give you a written report.

Wanneer heb ik een onderhoudsbeurt nodig?

Je auto heeft om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Maar wanneer heb je een onderhoudsbeurt nodig, wat gebeurt er nu precies bij een onderhoudsbeurt en hoeveel kost het je? In deze blog lees je het!

Traditioneel had je de grote beurt en de kleine beurt voor je auto. Tegenwoordig is hier minder sprake van omdat het onderhoudsinterval verruimd is. Een onderhoudsbeurt ontstaat niet per definitie bij een vast aantal gereden kilometers. De fabrikant van de auto bepaalt namelijk het interval tussen de onderhoudsbeurten. Zij bepalen bij welk aantal gereden kilometers het nodig is om een onderhoudsbeurt te hebben voor je auto. Een grote beurt kan bij 30.000 kilometer zijn, maar dus ook bij 40.000 gereden kilometers.

In je auto heb je vaak een onderhoudsboekje liggen. Als deze goed is ingevuld staat hierin precies omschreven wanneer je auto een (grote of kleine) onderhoudsbeurt en de jaarlijkse APK (Algemene Periodieke Keuring) heeft gehad. Zo kun je makkelijk zien wanneer de auto een beurt nodig heeft, als je bijvoorbeeld tweede eigenaar bent en niet weet wanneer je auto een beurt nodig heeft.

Het is voor de levensduur van de auto en je eigen veiligheid belangrijk om de onderhoudsbeurten uit te voeren wanneer je daar een melding van krijgt via het dashboard van je auto. Site4Cars staat voor de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs. Om die reden hebben wij een professioneel montagenetwerk opgezet met professionele universele garages. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen die je auto verdient. Voor jouw auto, maar ook voor jouw veiligheid.