Loading

Ertsstraat 12, 8263 BN Kampen

Telefoon: 038-3323003, Fax: 038-3335908

info@carcaretotal.nl

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Maandag-Vrijdag 08:00 - 17:30
Plan uw afspraak 038-3323003
Ertsstraat 12, 8263 BN Kampen

Apk keuring

Apk keuring bij Car Care Total in Kampen

De Apk keuring, ook wel Algemene Periodieke Keuring genoemd, is in Europa een verplichte keuring voor iedere auto ouder dan drie jaar. Op deze pagina leest uw meer over de Apk keuring.

Waarom een Apk keuring?

De Apk keuring is er voor de algemene veiligheid en om het milieu te beschermen en keert voor de meeste auto’s ieder jaar weer terug. Om uw auto aan de veiligheids- en milieueisen te laten voldoen, controleert Car Care Total de auto aan de hand van een APK checklist. Tijdens deze APK check wordt uw auto op onder andere de volgende punten nagekeken: uitlaatsysteem, remmen, banden en de verlichting.

Car Care Total uw APK keuringsinstantie!

Car Care Total is een, door de RDW, erkende keuringsinstantie. Dit houdt in dat de keurmeesters bevoegd zijn om Apk keuringen uit te voeren en Apk keuringsrapporten op mogen maken. Op het keuringsrapport geeft de Apk keurmeester de reparatie-, afkeur-, en adviespunten aan. Wordt uw auto afgekeurd? Dan repareert Car Care Total uw auto zodat u de weg weer op kunt, uiteraard zal er eerst contact met u worden opgenomen.

Wanneer aan Apk keuring?

Het is belangrijk om te weten wanneer uw auto Apk gekeurd moet worden. Is uw auto Apk plichtig, dan mag u niet rijden zonder een geldige Apk. Bij het rijden met een ongeldige Apk, krijgt u een boete van de RDW of de politie. Mocht u een ongeluk krijgen, dan bent u niet verzekerd en keert de verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

Conclusie: Het is van essentieel belang om te weten of en wanneer uw auto APK gekeurd moet worden! 

Wilt u een APK-keuring uit laten voeren aan uw auto?  Neem dan contact met ons op via de contactpagina 

Telefoonnummer: 038-3323003
Mailadres: info@carcaretotal.nl