Loading

Ertsstraat 12, 8263 BN Kampen

Telefoon: 038-3323003, Fax: 038-3335908

info@carcaretotal.nl

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Maandag-Vrijdag 08:00 - 17:30
Plan uw afspraak 038-3323003
Ertsstraat 12, 8263 BN Kampen

Onze Diensten

Diensten

Auto Poetsen

Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur… De oplossing is een complete poetsbehandeling bij Car Care Total

Bij Car Care Total kunt u uw auto ook een totale schoonmaakbehandeling laten ondergaan zodat u het gevoel krijgt dat u weer in een nieuwe auto rijdt.

Ook hier geldt dat alles zo ingevuld kan worden zoals de klant het wil.

Wij hebben ook een “VIP-behandeling“

Dit houdt in: de auto wassen met wasprogramma nummer 4, de auto stofzuigen, asbak legen, dashboard schoonmaken,ramen schoonmaken, matten uitkloppen, geurtje in de auto.

Uw auto laten poetsen door professionals

Chemische verontreiniging, doffe lak, krasjes, vlekken en onaangename luchtjes in het interieur, iedere auto krijgt er mee te maken. Bij ons wordt uw auto weer als nieuw dankzij de professionele technieken en de speciaal ontwikkelde poetsmiddelen.

Auto interieur reiniging

Heeft uw auto van binnen weer een opkapbeurt nodig? Bij CCT zorgen we ervoor dat het gehele interieur met speciale cleaners word schoongemaakt.

Deze zorgen ervoor dat alles super schoon word maar beschadigen niet uw interieur. Bij een interieurreiniging kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

Stofzuigen
Ramen cleanen
Reinigen van dashboard en deurpanelen
Vlekverwijdering
Stoelreiniging

Heeft u vragen over de mogelijkheden, kosten of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto exterieur reiniging

Wilt u uw auto een behandeling geven waardoor hij er weer showroomready uitziet? Dan bent u bij Carres aan het juiste adres. Onze specialisten geven uw auto een complete make-over waardoor hij er weer uitziet als nieuw. Bij een externe reiniging kunnen wij uw auto poetsen, de velgen en banden reinigen, ramen reinigen, kunststof weer op kleur brengen en nog veel meer. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Schade, herstel en vragen

Heeft u auto kleine schade opgelopen of heeft u doffe vlekken in de lak? U kunt altijd langskomen voor deskundig advies. Heeft u andere vragen over wat er mogelijk is betreft reiniging en herstel dan kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.